< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Novadā notiks mazo stāstnieku saiets

Novadā notiks mazo stāstnieku saiets

2019-10-08, 08.18

16. oktobrī Ventspils novada Vārves pagastā Sporta un kultūras centrā “Zūras” notiks mazo stāstnieku saiets ar mērķi atjaunot, uzturēt un attīstīt stāstīšanas tradīcijas, kā arī veicināt bērnu emocionālo un radošo pašizpausmi, izmantojot vārda mākslas spēku.

Pasākuma dalībnieki būs 1.–6. klašu skolēni, kuri interesējas par tautas mutvārdu daiļradi un paši ir vai vēlas būt aktīvi stāstītāji dažādās ikdienas un svētku situācijās.

Saieta sākumā uzstāsies Imanta Ziedoņa fonda “Viegli” balvas “Laiks Ziedonim 2018” saņēmējas – stāstnieces Aija Kaminska un Ārija Klēvere. Ņemot vērā skolēnu prasmes, 1. grupas dalībnieki stāstīs pasaku, 2. grupas pārstāvji – pasaku un notikumu, 3. grupas dalībnieki stāstīs pasaku, notikumu un anekdoti vai izrunās ātrrunas tekstu.

Pasākumu organizē Kurzemes plānošanas reģiona finansētā projekta “Kurzemes stāstnieks” īstenotāja – Zūru novadpētniecības ekspozīcijas un izstāžu kuratore Viktorija Rebuka – sadarbībā ar Vārves pagasta kultūras darba organizatori Ingu Bergu un Ventspils novada Izglītības pārvaldi.

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm