< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Izstāde “Ziema” Zūrās

Izstāde “Ziema” Zūrās

2020-02-03, 08.57

Izstādē “ZIEMA” ir apskatāmi darbi no 6 fotomāksliniekiem – Agnese Pastare, Gints Greifogels, Ilze Ozola, Krists Kūla, Laura Roze un Santa Atte, kas iemūžinājuši gan Ventspils novada, gan pārējās Latvijas ziemas ainavas un sajūtas.
Ventspils fotoklubs “KAKTUSS” ir 2019. gada aprīlī izveidota juridiska apvienība – biedrība, kurā apvienojušies 6 līdzīgi domājoši fortogrāfi, gan tādi, kas fotogrāfē jau gadiem un ir jomas profesionāļi, gan tādi, kam fotogrāfija ir aizraušanās blakus pamatdarbam, gan tādi, kas ir ceļa sākumā, taču visus fotokluba “KAKTUSS” biedrus vieno mīlestība uz fotogrāfiju tās dažādajās izpausmēs, kā arī pietāte pret citiem žanra pārstāvjiem un neizzūdoša vēlme pilnveidot savas prasmes un dalīties tajās arī ar citiem interesentiem.
Vairāk informācija atrodama @kaktussvfk Facebook lapā https://www.facebook.com/KAKTUSSVFK/ vai rakstot uz e-pastu: [email protected].

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm