< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Apstiprina amatā Popes skolas direktori un Vārves PII “Zīļuks” vadītāju

Apstiprina amatā Popes skolas direktori un Vārves PII “Zīļuks” vadītāju

2022-08-11, 15.50

Ventspils novada pašvaldība izsludināja konkursu Popes pamatskolas direktora amatam un  Vārves pirmsskolas izglītības iestādes “Zīļuks” vadītāja amatam. Abos konkursos tika saņemts viena pretendenta pieteikums. Konkursa dalībnieka vērtēšana notika divās kārtās saskaņā ar  amata konkursa nolikumu.

     Pēc darba pārrunu rezultātu novērtēšanas un abu konkursa kārtu rezultātu apkopojuma Pretendentu atlases komisija par Popes pamatskolas direktora amata konkursa uzvarētāju atzina Paulu Sniedziņu. Paulai Sniedziņai ir divu gadu pedagoģiskā darba stāžs Popes pamatskolā, viņa plāno turpināt studijas maģistratūrā.
Kā atzina Izglītības pārvaldes vadītāja Aina Klimoviča, tad  skolas kolektīvs viņu vērtē kā ļoti mērķtiecīgu, prot pieņemt racionālus lēmumus, ieklausās vecāku kolēģu ieteikumos un nav pārsteidzīga lēmumu pieņemšanā, viņu raksturo tas, ka Ventspils augstskolā iegūtā izglītība komunikāciju jomā un angļu valodas zināšanas veicina veiksmīgu un organizatorisku mūsdienu iestādes vadīšanu, kā arī piedalīšanos Eiropas Sociālā fonda projektos.
Popes pamatskolas direktore savu amatu uzsāks pildīt no 17. augusta.

     Pēc darba pārrunu rezultātu novērtēšanas un abu konkursa kārtu rezultātu apkopojuma Pretendentu atlases komisija par Vārves PII “Zīļuks” vadītāja amata konkursa uzvarētāju atzina vienīgo pretendenti Baibu Puzuli. Viņai ir Liepājas Universitātes sertifikāts par tiesībām veikt pedagoģisko darbu. B. Puzule arī plāno turpināt studijas maģistratūrā. Ir piedalījusies nodibinājuma  “Iespējamā Misija” sociālo zinību skolotāju programmā. Vadības darba pieredze ir saistīta ar darbu Ventspils bibliotēkas Reģionālā mācību centra vadītājas pienākumu izpildītājas amatā, kā arī strādājusi arī dažādās sabiedriskās organizācijās.
Vārves PII “Zīļuks“ vadītāja savu amatu uzsāks pildīt no 22. augusta.

    Deputāti 11. augusta ārkārtas sēdē apstiprināja abas konkursa uzvarētājas, jo viņas ir tiesīgas strādāt par izglītības iestādes vadītājām atbilstoši Izglītības likuma 30. panta ceturtajā daļā noteiktajām prasībām.
Veiksmi jaunajos amatos!

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm