< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Vārves seniori tiekas ar ugālniekiem

Vārves seniori tiekas ar ugālniekiem

2022-10-19, 09.49

Uzsākot jauno sezonu, Vārves pagasta senioru kluba “Vīgriezes” vadītāja Viktorija Rebuka ciemos aicināja Ugāles senioru kluba ”Bārbale” vadītājas Veru Bergu un Irēnu Lakši.

Viešņas izstāstīja, cik rosīga bijusi ugālnieku darbība pirms kovida, bet tagad tā pamazām atjaunojas, un tiek plānoti jauni pasākumi. Tikšanās dalībnieki secināja, ka seniori visā novadā ir aktīvi dažādu pasākumu apmeklētāji, viņiem ir interese gan par tradicionālām, gan modernām lietām, seniori atrod laiku ekskursijām un pasēdēšanai pie tējas tases, lai tiktos ar kādu interesantu personību.  

Tā kā Irēna Lakše nodarbojas ar glezniecību, Sporta un kultūras centrā “Zūras” bija apskatāma viņas darbu izstāde.  Liels bija klātesošos prieks, kad ugālniece sarīkoja izsoli, un viņas gleznu savā īpašumā ieguva Vārves pagasta iedzīvotāja Zeltīte Kristovska. “Vīgriežu” pārstāvji vienojās 24. novembrī doties atbildes vizītē pie ugālniekiem, lai ieklausītos jahtu konstruktora un būvētāja, pirmā Usmas jahtkluba komandora Ilmāra Lakša teiktajā.  

  

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm