< Atpakaļ uz Ventspils novads (www.ventspilsnovads.lv)
VIEGLI lasīt    

Ēnu diena Ventspils novada pašvaldībā

Ēnu diena Ventspils novada pašvaldībā

2023-04-05, 14.31

5. aprīlī Ventspils novada pašvaldībā viesojās Zūru pamatskolas 7. klases skolēni, kuri Ēnu dienā bija izvēlējušies ēnot Ventspils novada domes priekšsēdētāju Aivaru Mucenieku, IT nodaļas vecāko datortīkla uzturēšanas administratoru Uldi Rimkus un informatīvā izdevuma redaktori Marlenu Zvaigzni.

Skolnieces Keita Dūdiņa Zauere, Roberta Rozentāle, Endija Gaile un Paula Kristīne Rande ne tikai iepazinās ar Ventspils novada pašvaldību un tās darbu, bet arī devās uz Ugāli, kur kopā ar domes priekšsēdētāju apskatīja dažus realizētos projektus. 7. klases skolniece Paula, interesējoties par žurnālistiku, turpināja Ēnu dienu pie informatīvā izdevuma redaktores. Savukārt IT nodaļā Rūdim Rūdolfam Fabriciusam bija iespēja iegūt teorētiskās zināšanas par informācijas tehnoloģiju nozari, padarboties praktiski, tāpat tika apmeklēta darbnīca Tārgalē. Jauneklim šī diena ļoti patika, viņš vēlas piedalīties Ēnu dienā arī nākamgad.

Prieks par skolēnu interesi un piedalīšanos Ēnu dienā, novēlam katram sasniegt savus mērķus un atrast īsto profesiju!

Sīkdatnes

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto obligāti nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes.

Ja piekrītat šo papildu sīkdatņu izmantošanai, lūdzu, atzīmējiet savu izvēli:

Apstiprināt izvēlētās

Detalizētāka informācija par privātuma politiku un izmantotajām sīkdatnēm